Sarajka u Maglaju platila falsifikatom pa je ubrzo stigla kazna

20.03.2014. 09:55 0

Neobičan splet okolnosti, ili ti u laži su kratke noge.

Jučer je u Maglaju od strane nepoznate ženske osobe stavljena u opticaj novčanica od 20 KM za koju se sumnja da je falsifikat. Isti događaj se dogodio oko nešto prije 14 sati, u pekari "Non Stop", u ulici Aleja ljiljana. Netom poslije toga, nepoznata osoba se udaljila putničkim motornim vozilom marke "Peugeot".

U laži su kratke noge

 

Upravo to vozilo je u 14 sati u mjestu Poljice, na magistralnom putu M-17 učestvovalo u saobraćajnoj nesreći.

 

Prema biltenu MUP-a vozilom je upravljao Č.S. iz Sarajeva, dok se u vozilu nalazila S.M. iz Sarajeva. Tom prilikom, službenici uniformisane policije, zbog sumnje da su počinili navedeno krivično djelo, lišili su slobode navedena lica, te ista zadržali u službenim prostorijama radi kriminalističke obrade.

 

O navedenom događaju je upoznato Tužilaštvo BiH, a dalji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela nastavili su istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.