radiosarajevo.ba
vijesti crna hronika 1082

Policija posjeduje snimak na kojem dječak sam upravlja vozilom

22.10.2015. 23:32 0

Dječak koji je danas nestao u Sarajevu pronađen je večeras u naselju Šije u Tešnju, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Dječak je pronađen u 21.30 sati, kazali su za radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-Dobojskog Kantona.

"Pronašli su ga policijski službenici koji su vršili kontrolu svih automobila na cesti ka Doboju. Dječak je bio na putu M17 u mjestu Šije u Tešnju. Postoji videosnimak na kojem se vidi da je dječak bio sam u vozilu, no sve će biti provjereno sutra. Mi smo dokumentovali događaj. Bitno je da je dječak pregledan i da je utvrđeno da je zdrav, da nije bilo povreda. Informacije koje smo dobili pokazuju i kako je dječak sam prošao naplatnu kućicu, pa čak i razgovarao sa radnikom, koji ga je i pitao koliko ima godina, no nije prijavio događaj. To je nedopustivo", dodali su iz Operativnog centra. 

Druga teorija je da je neko ukrao automobil, a potom ga ostavio u Šijama skupa sa dječakom. Ništa još nije potvrđeno, a zvanične informacije će biti objavljene sutra.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.