maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2476

Provaljeno u trgovačku radnju u centru Maglaja, ukraden računar i drugi artikli

16.01.2019. 11:27 0

Policijski službenici obavili uviđajne radnje.

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir u toku jučerašnjeg dana narušen je u dva slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, navodi se u izvještaju MUP-a ZDK za 15. februar 2018. godine. 

Izvršena krađa u trgovačku radnju u Maglaju

U toku noći 14/15.01.2019. godine, u ulici Viteška, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju "Voćkoprom" d.o.o. Maglaj, kojom prilikom je otuđena centralna jedinica računara, te odeđena količina drugih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Sedam saobraćajnih nezgoda

Na području ZDK dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.