maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1395

Razbio staklena vrata na objektu u Liješnici, policija ga lišila slobode

30.01.2019. 11:34 0

Kako se navodi u biltenu MUP-a ZDK jučer u 03,15 sati, u mjestu Liješnica, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

U mjestu Liješnica jučer je u 03,15 sati izvršeno krivično djelo oštećenje tuđe stvari od strane lica S.H., rođenog 1994. godine, iz Zenice, na način da je isto razbilo staklena vrata na objektu SZR "Grafo-Produkt" Maglaj, vlasništvo lica B.K.

- Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, dok je lice S.H. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje - stoji u biltenu MUP-a ZDK. 

Na području ZDK javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.