Iz biltena MUP-a ZDK

Razbojništvo, nasilničko ponašanje i teška krađa u Zenici

3.02.2014. 12:49 0

Prvog i drugog februara kako stoji u biltenu Ministarstva Unutrašnjih Poslova u Zenici se desilo više krivičnih djela.

 

Dana 01.02.2014. godine, oko 23,00 sati, u ulici Zacarina, od strane dva nepoznata maskirana lica izvršeno je razbojništvo nad licima T.B. i Č.S., oba iz Zenice. Tom prilikom, od navedenih lica je otuđena određena količina novca i raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I. 

 

Dana 02.02.2014. godine, na autobuskoj stanici u Zenici, ispred ugostiteljskog objekta “Azo”, od strane lica S.E. iz Zenice izvršeno je krivično djelo nasilničko ponašanje prema radnici navedenog objekta, koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede. Službenici uniformisane policije su navedeno lice lišili slobode i zadržali u službenim prostorijama za zadržavanje. 

 

Dana 01.02.2014. godine, u vremenu od 22,00 do 23,00 sati, u mjestu Nemila, izvršeno je krivično djelo teška krađa u prostorije benzinske pumpe „Ina-Hold“, iz kojih je otuđena neutvrđena količina cigareta i osvježivača prostora. Dana 02.02.2014. godine, zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, od strane službenika uniformisane policije slobode je lišen P.N. iz Viteza. Na licu mjesta je izvršen uviđaj.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.