maglajinfo.com
vijesti crna hronika 3141

Registrovane krađe u Ravnoj, na Bijeloj Ploči i u Donjem Rakovcu

15.02.2017. 15:03 0

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u jednom slučaju, naročito drskim ponašanje. Policijski službenici su protiv počinioca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, navodi se u izvještaju MUP-a ZDK-a za 14. februar.

Kako stoji u izvještaju na području ZDK-a evidentirano je devet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (5) i Policijske uprave IV u Tešnju (1).

Kada je u pitanju područje djelovanja PS Maglaj registrovane su krađe u Ravnoj, na Bijeloj Ploči i u Donjem Rakovcu. 

Dana 13/14.02.2017. godine, u mjestu Ravna, izvršena je krađa motorne pile, vlasništvo T.E.. Istražitelji Policijske stanice Maglaj su izvršili uviđaj.

Dana 14.02.2017. godine, obavještena je Policijska stanica Maglaj da je u posljednjih mjesec dana, u mjestu Bijela Ploča, izvršena teška krađa u kuću, vlasništvo L.F., iz koje je otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Dana 13/14.02.2017. godine, u mjestu Donji Rakovac, izvršena je sječa i krađa oko pet metara kubnih tehničkog drveta hrasta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.