maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1683

Saobraćajna nezgoda u Poljicama: Pričinjena materijalna šteta na vozilima

19.10.2015. 14:38 0

Danas oko 13,00 sati u mjestu Poljice na magistralnom putu M-17 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva motorna vozila marke ''Audi'' i ''Mercedes''. Na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

- Više informacija o navedenoj saobraćajnoj nezgodi nemamo, vjerovatno se radi samo o nezgodi sa materijalnom štetom na vozilima, kazali su za maglajinfo.com iz Operativnog centra MUP-a ZDK. 

Uviđaj su izvršili pripadnici PS Maglaj. 

Saobraćaj se na većini puteva u BiH odvija po pretežno mokrom kolovozu. Zbog odrona zemlje na kolovoz na dionici M-17 Ravne-Žepče, trenutno se saobraća jednom trakom. I na ostalim dionicama povećana je opasnost od  odrona zemlje ili kamenja pa vozače pozivamo na pojačan oprez. Usporeno se saobraća na mjestima gdje se izvode sanacioni radovi, a gdje je obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.