maglajinfo.com
vijesti crna hronika 7781

Stepen povreda još nije poznat

Šije: Četiri osobe povrijeđene u sudaru dva vozila na magistralnom putu M17

28.07.2016. 18:44 0

Četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas magistralnom putu M17 Maglaj-Doboj, u mjestu Šije, potvrđeno je iz MUP-a ZDK.

- U nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila, a povrijeđene su četiri osobe. Dvije osobe prevezene su u Opću bolnicu Tešanj dok su dvije osobe prevezene u JZU ''Sveti apostol Luka'' u Doboj. Stepen njihovih povreda još nije poznat, potvrdili su za Maglajinfo.com iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Na ovoj dionici puta saobraćaj je u potpunosti obustavljen, a policijski službenici MUP-a ZDK obavljaju uviđaj. 

Iz BIHAMK-a vozačima savjetuju oprezniju vožnju.

- U većem dijelu BiH i danas upozoravamo na povremene pljuskove i savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima. Vozače teretnih vozila molimo da, kada iza sebe primjete dužu kolonu putničkih vozila, nakratko se isključe iz saobraćaja, kako bi se izbjegla rizična preticanja, saopćeno je iz BIHAMK-a. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.