Sudar u tunelu Vranduk, jedno lice povrijeđeno

14.01.2017. 11:03 0

Na magistralnom putu M17 dionici Zenica -Žepče, zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u tunelu Vranduk kod Zenice, potpuno je obustavljen saobraćaj.

U sudaru su sudjelovali teretno vozilo ''mercedes'', kojim je upravljao B.M. iz Sarajeva, i automobil ''reno'', koji je vozio M.J. iz Zenice.

U ovoj nezgodi je vozač automobila zadobio teške tjelesne povrede, koje nisu ugrožavajuće za život, i odmah je prebačen na Odjel za urgentnu medicinu Kantonalne bolnice Zenica gdje mu je ukazana pomoć i zadržan je na liječenju.

Ekipe kriminalističke policije MUP-a ZDK na mjestu nezgode obavljaju uviđajne radne, a istražne radnje će pokazati šta je uzrok ove nezgode.

Saobraćaj se na magistralnom putu M-17 prije tunela Vranduk preusmjerava na alternativni pravac i vozači se upozoravaju da se pridržavaju uputstva saobraćajne policije.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.