Šumska krađa u Gornjem Rakovcu

5.02.2014. 09:32 0

U vremenskom periodu od 02.02. do 04.02.2014. godine, u mjestu Gornji Rakovac, iz privatne šume u vlasništvu B.Lj., izvršena je krađa određene količine drvne mase. Istražitelji Policijske stanice Maglaj su u službenim prostorijama, zbog sumnje da su počinili navedeno krivično djelo, nad D.S. i I.M., oba iz Maglaja, zaveli kriminalističku obradu.

 

Izdvojeno iz biltena MUP-a ZDK

 

Na području Kantona javni red i mir je narušen u devet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

Zenica

U vremenskom periodu od 30.01. do 04.02.2014. godine, u mjestu Orahovica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo V.S., iz koje je otuđena zlatna ogrlica i određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.