BILTEN MUP-a ZDK za 26.05.2014. GODINE

Teška krađa u Donjem Ulišnjaku

27.05.2014. 14:57 0

Na području Kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Maglaj

U toku noći 25/26.05.2014. godine, u mjestu Donji Ulišnjak, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo S.E., kojom prilikom je nepoznato lice otuđilo određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj koji poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršene teške krađe.

 

Žepče

U toku noći 25/26.05.2014. godine, u naseljenim mjestima Želeća i Begov Han, od strane nepoznatog lica otuđena je određena količina kabla vlasništvo Željeznica FBiH. Od strane službenika policije su poduzete aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti pod kojim je izvršeno navedeno krivično djelo, kao i na otkrivanju izvršioca istog.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

 

Na području Kantona dogodilo se dvadeset saobraćajnih nezgoda u kojim su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.