maglajinfo.com
vijesti crna hronika 5200

Teška saobraćajna nesreća na dionici puta M-17 između Žepča i Maglaja: Jedna osoba smrtno stradala

17.12.2016. 17:06 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 9.25 sati dogodila na magistralnom putu M-17, dionica Žepče-Maglaj, na lokalitetu Tatarbudžak smrtno je stradala osoba M.Z., rođena 1952. godine iz Zenice, a jedna osoba M.N. je zadobila lakše tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nesreći je sudjelovalo putnički automobil marke ''Renault'' koji je vozila nastradala osoba, i kamion marke ''Mercedes'', kojim je upravljao T.I. iz Žepča.

U snažnom sudaru vozila teške tjelesne povrede zadobio je vozač automobila M.Z., koji je odmah prebačen u Dom zdravlja Žepče, gdje preminuo usljed povreda.

Uviđajne radnje vezane za ovu tešku saobraćajnu nesreću obavili su inspektori Policijske uprave Žepče i dežurna tužiteljica Adisa Kadušić.

Promet na magistralnom putu M-17 na dionici Žepče-Maglaj bio je u potpunosti obustavljen i do završetka uviđaja preusmjeravan je na alternativni pravac.

Istražne radnje vezane za ovu nesreću su u toku.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.