maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2813

Dva teretna i jedno putničko vozilo

Teška saobraćajna nesreća u Liješnici: Dvije osobe poginule, jedna povrijeđena

31.07.2021. 09:23 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim satima dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica kod Maglaja život su izgubile dvije osobe.

Ovu informaciju potvrdili su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

- U nesreći su učestvovala tri vozila, dva teretna i jedno putničko. Dvije osobe su smrtno stradale, dok je jedna osoba prevezena na ukazivanje pomoći u KB Zenica, a čiji stepen povreda za sada nije poznat - kazali su iz MUP-a ZDK.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Maglaj koji su pomogli u izvlačenju stradalih iz uništenog putničkog vozila. U toku je uviđaj kojeg vrši pripadnici Policijske stanice Maglaj a na mjestu događaja je i dežurni kantonalni tužilac.

Prema informacijama iz BIHAMK-a na ovoj dionici puta M-17 na snazi je potpuna obustava saobraćaja.

- Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Liješnica, na magistralnom putu M-17 Žepče-Maglaj, na snazi je obustava saobraćaja - upozoravaju iz BIHAMK-a.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.