maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1524

Tri krađe cigareta iz benzinskih pumpi u Usori, Maglaju i Žepču za dva sata

12.12.2015. 12:18 0

Nepoznati kradljivci su u četvrtak, 10. decembra u jutarnjim satima izvršili tešku krađu u tri benzinske pumpe na području ZDK. Mete kradljivaca bile su pumpe u Usori, Maglaju i Žepču.

Kako stoji u biltenu MUP-a ZDK dana 10.12.2015. godine, u 03,35 sati, obavještena je Policijska stanica Usora da je u mjestu Žabljak izvršena teška krađa u benzinsku pumpu „Petrol“, iz koje je otuđena određena količina cigareta. 

Zatim je u 04,25 sati, obavještena Policijska stanica Maglaj da je u mjestu Poljice izvršena teška krađa u benzinsku pumpu „Energo Petrol“, iz koje je tom prilikom otuđena određena količina cigareta, a onda je u 05,25 sati, obavještena Policijska stanica Žepče da je u mjestu Bistrica izvršena teška krađa u benzinsku pumpu „Sliško“, iz koje je također otuđena određena količina cigareta.

U sve tri navedena slučaja izvršen je uviđaj od strane policijskih istražitelja.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.