maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4714

Tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi kod Žepča

10.06.2017. 15:09 0

Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu M-17 na dionici Žepče - Zenica u naseljenom mjestu Golubinja.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi sudjelovala su dva teretna vozila kojima su upravljali T.S. (1966) iz Donjeg Vakufa i Š.R. (1973) iz Banja Luke. 

Jedan od povrijeđenih, rođen 1966. godine, prebačan je na Odjel urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica, a dvije osobe predbačene su u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Žepče.

Nezgoda se dogodila na dionici magistralnog puta M-17 gdje ne postoje uslovi za korištenje alternativnog putnog pravca i prekid saobraćaja će biti do završetka uviđajnih radnji policije.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h