Trojica muškaraca poginula u nesrećama na području Travnika

2.01.2014. 02:30 0

Na području Srednjobosanskog kantona u posljednja 24 sata dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća u kojima su tri osobe poginule, dok su četiri teže, a četiri lakše povrijeđene, rekao je Srni portparol MUP-a ovog kantona Rusmir Prohan.

Dvadesetjednogodišnji Belmin Riđić iz mjesta Turbe, opština Travnik, poginuo je tokom protekle noći u 23:30 sati u mjestu Šišava, na putu Turbe - Babanovac. 

 

Do nesreće je došlo slijetanjem sa kolovoza automobila Fiat kojim je Riđić upravljao. 


Hasib Zahirović (21) iz Viteza poginuo je u 1:20 sati iza ponoći. Nesreća se desila slijetanjem automobila marke Golf 2 sa kolovoza. 


U automobilu su teže povrijeđena dva saputnika, Boris O. (20) iz Viteza i Zoran K. (26) iz Travnika. Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u Bolnici Travnik, gdje su i zadržani na Hirurškom odjeljenju. 


U mjestu Granice, opština Busovača, jučer je došlo do lančanog sudara tri automobila, a jedna osoba je poginulo.


Sudarili su se Volvo kojim je upravljao Mladen F. (39) iz Novog Travnika, Audi koji je vozio Nermin K. (30) iz Busovače i Golf kojim je upravljao Frano Petrović (76) iz Busovače, koji je od zadobijenih povreda preminuo tokom transporta vozilom Hitne pomoći.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.