maglajinfo.com
vijesti crna hronika 3045

U Jelahu poginuo muškarac, na području ZDK još 7 saobraćajnih nezgoda

23.05.2016. 09:59 0

Sinoć u 00,50 sati, na magistralnom putu M-4 u mjestu Jelah, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „VW Golf“, registarskih oznaka E21-M-703, kojim je upravljao N.N. iz Teslića, i putničko motorno vozilo marke „VW Passat“, registarskih oznaka J16-M-668, kojim je upravljao S.M. iz Doboj Juga.

Tom prilikom, navedeni N.N. je na licu mjesta smrtno stradao, dok je S.M. zadobio lake tjelesne povrede. Od strane policijskih službenika navedeni S.M. je lišen slobode i priveden u službene prostorije za zadržavanje lica.

- Istražitelji Policijske stanice Tešanj su izvršili uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, saopćeno je iz MUP-a ZDK. 

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.