maglajinfo.com
vijesti crna hronika 11356

U Kosovi kod Maglaja pronađen zasad 17 stabljika indijske konoplje

2.06.2017. 18:16 0

Dana 01.06.2017. godine, u 11,00 sati, u mjestu Kosova, od strane policijskih službenika pronađen je zasad od sedamnaest stabljika dužine od 55 do 110 cm, saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Stabljike svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje. Na mjestu pronalaska spornog zasada izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

- Pronađene biljke su počupane i bit će predmet daljnjih vještačenja - navodi se u biltenu MUP-a ZDK. 

Kako stoji u biltenu MUP-a istog dana u 15,30 sati, u službene prostorije Policijske stanice Maglaj je pristupilo lice D.S. iz Maglaja i prijavilo da je na magistralnom putu M-17, u mjestu Jelovac, općina Maglaj, napadnuto od strane dva nepoznata lica, koja su ga pokušala izvući iz vozila, te fizički napasti. Tom prilikom su oštetili vozilo tako što su razbili dio zadnje signalizacije.

- Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, koji poduzimaju intenzivne aktivnosti na otkrivanju i pronalasku navedenih lica - stoji u izvještaju MUP-a za jučerašnji dan. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.