BILTEN MUP-a ZDK za 05.05.2014.GODINE

U Liješnici opljačkane prostorije omladinskog kluba

6.05.2014. 10:11 0

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

 

Zenica

U toku noći 04/05.05.2014. godine, u ulici Bulevar Eze Arnautovića, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila marke “VW-Golf IV”, registarskih oznaka J17-M-931, vlasništvo Š.A. iz Zenice. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske upraveI.

 

Dana 05.05.2014. godine, u ulici Bulevar Eze Arnautovića, od strane nepoznate osobe izvršeno je razbojništvo nad M.M., od kojeg je otuđen novčanik sa novcem i dokumentima, te mobilni telefon. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

 

Maglaj

U vremenskom periodu od 01.05. do 05.05.2014. godine, u mjestu Liješnica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u prostorije Omladinskog kluba Medžlisa islamske zajednice Maglaj, iz kojih je otuđena određena količina raznih predmeta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

 

Na području Kantona dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.