U Maglaju pokušaj pljačke u skladište CK, u Novom Šeheru saobraćajna nezgoda

11.06.2014. 11:56 0

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje,stoji u Biltenu MUP-a ZDK za 11. juni.

Dana 10.06.2014. godine, u ulici Prva, na autobuskoj stanici, u vršenju krivičnog djela teška krađa u pokušaju u skladište „Crvenog križa“, policijski službenici su zatekli lice K.A. iz Maglaja, koje je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

Dana 10.06.2014. godine, u mjestu Novi Šeher, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Opel“, registarskih oznaka A61-K-642, kojim je upravljala J.S. iz Maglaja, i motocikl marke „APN 6“, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao S.S. iz Maglaja. Tom prilikom, navedeni S.S. je zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

Na području Kantona dogodilo se još 11 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.