Iz biltena Mup-a ZDK za 11. april

U Maglaju popularna krađa registarskih tablica

12.04.2014. 16:36 0

Nakon što smo proteklog mjeseca objavili kako su u Moševcu kod Maglaja otuđene registarske tablice, isti slučaj ponovio se i u toku noći sa 10. na 11. april u gradu.

Nakon što je 8. marta ove godine, u Biltenu MUP-a ZDK objevljeno je kako je u mjestu Moševac, općina Maglaj, sa putničkog motornog vozila marke "Fiat" registarskih oznaka LJZO - 92A, vlasništvo. A. H. izvršena krađa registarskih tablica, krađa registarskih tablica opet se ponovila, ovoga puta u gradu. 

 

Kako stoji u danas objavljenom Biltenu MUP-a, u toku noći sa 10. na 11. april 2014. godine, u Maglaju, u ulici Abdulaha Mahmutagića, izvršena je krađa registarskih tablica broj E71-E-959 sa putničkog motornog vozila marke "Škoda", vlasništvo B. N.

 

U oba ova slučaja izvršen je uviđaj, ali počinitelji nisu pronađeni. Na policijskim organima je da utvrde kako, zašto i kome su zanimljive i potrebne tuđe registarske tablice. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.