maglajinfo.com
vijesti crna hronika 6327

U Maglaju vršene racije i pregledi lica i vozila

8.04.2017. 11:51 0

Na području ZDK-a tokom 7. aprila pripadnici MUP-a ZDK-a vršili su racije i preglede lica i vozila. Tako su i u Maglaju izvršene racije u dvije sportske kladionice te u objekat Lutrije BiH a pregledana su i lica i vozila ispred UO ''Galerija''.

Kako stoji u izvještaju MUP-a u petak, 7. aprila vremenu od 20,15 do 20,50 sati, policijski službenici PS Maglaj izvršili su racije u dvije sportske kladionice i to: sportska kladionica Premier, sportska kladionica Sport plus i objekta Lutrije BiH koji se nalazi na Tržnom centru u Maglaju.

Također u vremenu od 21,15 do 21,35 sati, u ugostiteljskom objektu Galerija koji se nalazi u Maglaju u ulici Aleja Ljiljana izvršen je pregled sedam lica i četiri vozila koja su se nalazila ispred navedenog ugostiteljskog objekta.

- Aktivnosti policijskih službenika PS Maglaj protekle su uredno - navodi se u izvještaju MUP-a. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.