U Moševcu izvršena krađa registarskih tablica, u Maglaju pokušaj krađe Golfa IV

8.03.2014. 11:45 0

Prema Izvještaju MUP-a ZDK na području maglajske općine tokom 6. i 7. marta izvršena su dva krivična djela, i to krivično djelo krađe i krivično djelo pokušaj krađe.

U toku noći sa 6. na 7. mart tekuće godine, u mjestu Moševac, općina Maglaj, sa putničkog motornog vozila marke "Fiat" registarskih oznaka LJZO - 92A, vlasništvo. A. H. izvršena je krađa registarskih tablica. Nakon što je ovaj slučaj prijavljen PS Maglaj izvršen je uviđaj.

 

Interesantno je da je slijedeći dan, 7. marta 2014. godine, u vremenskom periodu od 21,00 do 21,30  sati, u ulici Srebreničkih žrtava koja ide obalom od Parka Ljiljana do Natron Hayata izvršeno je krivično djelo pokušaj krađe putničkog motornog vozila marke "Golf - 4" reg. oznaka O79-M-818, vl. B. J. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja PS Maglaj.

 

Da li se radi o istim izvršiteljima ova dva krivična djela ostaje da se vidi, istraga je u toku.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.