U nesreći na regionalnom putu Maglaj - Zavidovići smrtno stradala jedna osoba

20.01.2014. 17:08 0

Na regionalnom putu Maglaj - Zavidovići jučer se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao Asim Pašić (1968).

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15.50 sati u mjestu Dolac, na regionalnom putu Maglaj - Zavidovići, smrtno je stradao Asim Pašić (1968.) iz Zavidovića, dok je lakše tjelesne povrede zadobila R.H., a osobe M.R. i M.I. su zadobile povrede neutvrđenog stepena. U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je putničko motorno vozilo marke "mercedes“, registarskih oznaka L332JF, kojim je upravljao vozač M.R., a nastradali Pašić je bio na mjestu suvozača. 

 

Uviđajne radnje izvršili su istražitelji Policijske stanice Zavidovići, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK-a, a uzroci ove saobraćajne nesreće bit će utvrđeni nakon završetka svih istražnih radnji. 

 

Na području Zeničko-dobojskog kantona jučer se dogodilo još 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile lake tjelesne povrede, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.