Stradao u saobraćajnoj nezgodi

U Novom Šeheru sahranjen Josip Antolović: Stotine ljudi ispratilo 21-godišnjaka

21.12.2017. 20:00 0

Stotine mještana, komšija, prijatelja i rodbine došle su jučer na posljednji ispraćaj tragično nastradalom 21-godišnjem Josipu Antoloviću.

Tuga za prekinutom mladošću vladala je među stanovnicima novošeherskog kraja, gdje je mladić jučer sahranjen. 

Shrvani bolom, uz jecaje i suze, neutješni roditelji, majka Ankica i otac Zoran te braća Ivan, Matej i sestra Janja teško su prihvatili prerani gubitak sina i brata. 

Da podijele bol i tugu sa porodicom Antolović, sahrani na mjesnom groblju Novi Šeher prisustvovali su i predstavnici općinske vlasti, kao i brojni predstavnici društveno-političkog života žepačke općine. 

Sahrani su prisustvovali i njegovi brojni školski drugovi, razredne starješine i profesori. Svi su za Josipa imali samo riječi hvale.

Nakon završene srednje škole, Josip se zaposlio, a nedavno i zaručio, planiravši da se u avgustu naredne godine vjenča, piše Avaz.

Nažalost, saobraćajna nezgoda prekinula je životne snove ovog mladića, koji je, zajedno sa svojim radnim kolegom Marinom Kopićem, poginuo u udesu na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice kod Maglaja.

Kopić je sahranjen u utorak na mjesnom groblju Vučica u mjestu Lupoglav kod Žepča.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.