maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2478

Vozač se udaljio s mjesta događaja

U Novom Šeheru uhapšena jedna osoba, pronađena droga

9.11.2017. 11:08 0

Uhapšena osoba inicijala R.J. iz Zenice dok se vozač udaljio u nepoznatom pravcu.

U četvrtak u 19,10 sati, u mjestu Novi Šeher, od strane policijskih službenika je pronađeno putničko motorno vozilo marke ''BMW'', registarskih oznaka A79-T-358, a koje se prethodno nije zaustavilo policijskim službenicima Policijske stanice Žepče na izdatu naredbu za zaustavljanje, saopćeno je jutros iz MUP-a ZDK. 

- Tom prilikom, u vozilu je na mjestu suvozača zatečeno lice R.J., iz Zenice, dok se vozač udaljio u nepoznatom pravcu. Prilikom pregleda, kod navedenog lica je pronađena bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je privremeno oduzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja a lice R.J. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Maglaj - navodi se u biltenu MUP-a ZDK.

Sporno vozilo je specijalnim vozilom prevezeno na službeni parking prostor Policijske stanice Maglaj a na mjestu kontrole je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.