maglajinfo.com
vijesti crna hronika 3081

U požaru kod Maglaja smrtno stradala starija ženska osoba

26.08.2019. 07:52 0

U Krsnom Polju, općina Maglaj, u subotu, 24. augusta u 06.10 sati došlo je do požara na kući vlasništvo M.M. iz Krsnog Polja, općina Maglaj.

- Na lice mjesta odmah po dojavi izašli su policijski službenici PS Maglaj koji su potvrdili navode prijave te ustanovili da je u požaru smrtno stradala M.P. iz Krsnog Polja, općina Maglaj, dok je M.M. zadobio povrede te mu je pomoć ukazana u Domu zdravlja Maglaj - saopćeno je iz MUP-a ZDK. 

U vremenu od 08.30 do 09.30 sati istog dana izvršen je uviđaj od strane istražitelja PS Maglaj, inspektora za PPZ MUP ZE-DO Kantona, pod nadzorom tužioca.

Kako se navodi u biltenu Kantonalne uprave civilne zaštite u požaru je smrtno stradala starija ženska osoba. 

- Jedna intervencija pripadnika PVJ Maglaj u subotu, 24. augusta. Požar u kući, naselje Krsno Polje. Požar ugašen. Nije bilo veće materijalne štete. U ovom požaru izgorjela je starija ženska osoba - saopćeno je iz KUCZ ZDK. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.