Vozači, iskreno Vas pozivamo na oprez.

U protekla 24 sata u ZDK 12 saobraćajnih nesreća

29.01.2014. 23:52 0

Prema izvještajima Ministarstva Unutrašnjih Poslova našeg kantona stanje na našim putevima nije ohrabrujuće, u prilog tome govori činjenica da se u protekla 24 sata na području našeg kantona dogodilo 12 saobraćajnih nesreća.

Prema izvještajima MUP-a našeg kantona, na magistralnim i lokalnim putevima u zimskim uvjetima vožnje na području ZDK tokom protekla 24 sata dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, a jedna osoba je zadobila lakše tjelesne povrede. 

Zbog neoprezne vožnje, na lokalnom putu u mjestu Raduša kod Tešnja, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo "Lada", registarskih oznaka A93-K-161, kojim je upravljao D.N. iz Doboj Juga i taksi vozilo "VW-Golf", registarskih oznaka TA-022566, kojim je upravljao T.M. iz Tešnja.

 

Naš portal sve one koji učestvuju u saobraćaju pod ovim zimskim uvjetima, iskreno poziva na oprez. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

sa
Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.