maglajinfo.com
vijesti crna hronika 3192

U Ravnoj fizički napadnuto dvoje lica, policija lišila slobode napadača

24.06.2016. 18:57 0

U četvrtak, 23. juna oko 18,35 sati, u službene prostorije Policijske stanice Maglaj obratila se M.S., iz mjesta Ravne, te tom prilikom prijavila da je lice S.S., rođeno 1990. godine, iz Maglaja, na lokalnom putu u mjestu Ravne fizički napalo lice M.S., rođeno 1947. godine, iz Maglaja.

Kako se navodi u izvještaju MUP-a ZDK po prijavi na lice mjesta izašla je patrola policije koja je potvrdila tačnost zaprimljene prijave, te utvrdila da je lice S.S., osim navedenog lica, fizički napalo i lice A.I. iz Zavidovića, zaposlenika Kantonalne uprave za šumarstvo Zeničko-dobojskog kantona, Organizaciona jedinica Maglaj.

- Lice S.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske staniceMaglaj. Kako je konstatovano, prilikom fizičkog napada lice M.S. je zadobilo teže tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica, dok je lice A.I. zadobilo lakše tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta obavili su istražitelji Policijske stanice Maglaj, saopćeno je iz MUP-a. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.