Avaz.ba/maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1116

U saobraćajnoj nesreći na M 17, u tunelu Vranduk povrijeđeno pet lica

3.08.2015. 09:31 0

Na magistralnom putu M-17, u velikom tunelu Vranduk, sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je pet lica zadobilo povrede.

Kako piše Avaz, odmah nakon nesreće, vozila Hitne medicinske pomoći prebacila su povrijeđena lica na odjel Urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica, gdje im je ukazana pomoć.

Nesreća u kojoj su sudjelovala dva putnička automobila, Golf 2 registarskih oznaka K00-T-577 i Golf 6 registarskih oznaka A19-M-396, dogodila se pod za sada neutvrđenim okolnostima.Dežurni policijski i istražni tim MUP-a ZDK obavio je po ovlaštenju dežurnog tužioca uviđajne radnje, a istraga će pokazati ko je izazvao ovu nesreću.

Zbog ovog događaja saobraćaj na magistralnom putu M-17, između Zenice i Žepča, bio je u prekidu i obavljan je preko dva alternativna pravca.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.