maglajinfo.com
vijesti crna hronika 5557

U saobraćajnoj nezgodi kod Maglaja smrtno stradao pješak

25.11.2014. 00:43 0

Kako je izvjestio naš portal na regionalnom putu Maglaj - Doboj u mjestu Čakalovac sinoć nešto iza 19 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo Golf II za čijim upravljačem je bio K. E. iz Jablanice te pješaka kojeg je udarilo spomenuto vozilo.

Dana 24.11.2014.godine, u 19,00 sati, na regionalnom putu Maglaj - Doboj u mjestu Bjela Ploča, Općina Maglaj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo pmv marke "Golf" reg. oznaka A54-K-143 kojim je upravljao K. E. i pješak B.S. (1967.) iz Maglaja, koji je smrtno stradao. Izvršen je uviđaj od strane pripadnika MUP-a ZDK.

 

Na području ZE-DO kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom..

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h