maglajinfo.com
vijesti crna hronika 4759

U saobraćajnoj nezgodi u Viteškoj ulici teško povrijeđena pješakinja

22.01.2017. 10:12 0

U Viteškoj ulici u Maglaju jučer se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo market ''Jetta'' i pješakinja.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK-a u subotu oko 10,45 sati u maglajskoj ulici Viteška dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke "Jetta" registarskih oznaka T71-M-036 kojim je upravljao N.N. iz Bijele ploče, općina Maglaj i pješakinja B.P. iz Maglaja.

Tom prilikom, navedena pješakinja je zadobila teže tjelesne povrede, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Maglaj. 

Na području ZDK-a jučer je registrovano osam saobraćajnih nezgoda. U dvije saobraćajne nezgode, jedno lice zadobilo je teže i jedno lakše tjelesne povrede.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.