U udesu kod Maglaja povrijeđene dvije osobe

18.11.2014. 22:14 0

U udesu koji se u jutarnjim satima ponedjeljka, 17. novembra dogodio u Poljicama kod Maglaja povrijeđene su dvije osobe stoji u biltenu MUP-a ZDK.

Kako stoji u biltenu 17. novembra 2014. godine, na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Audi“, registarskih oznaka A04-T-375, kojim je upravljao F.J. iz Maglaja, i putničko motorno vozilo marke „VW-Vento“, registarskih oznaka 798-T-606, kojim je upravljao M.S. iz Maglaja.

 

Tom prilikom, F.J. je zadobio teške tjelesne povrede, dok je M.S. zadobio lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj. 

 

Na području Kantona dogodilo se još 10 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.