BILTEN MUP-a ZDK za 04.05.2014. GODINE

U Ulišnjaku opljačkana kuća

5.05.2014. 10:18 0

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenirali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

 

Zenica

Dana 04.05.2014. godine, u ulici Klopački put, od strane službenika uniformisane policije, na izvršenju krivičnog djela krađe kablova iz kuće, zatečen je J.G. iz Zenice. Navedeno lice je lišeno slobode i nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

 

Maglaj

U vremenskom periodu od 25.04. do 04.05.2014. godine, u mjestu Ulišnjak, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo H.I., iz koje je otuđena lovačka puška sa optičkim nišanom i neutvrđena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

 

Usora

U toku noći 03/04.05.2014. godine, u mjestu Sivša, izvršeno je krivično djelo teška krađa u apoteku „Jelahpharm“, vlasništvo K.M., iz koje je otuđena određena količina novca, te neutvrđena količina kozmetike i lijekova. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Usora.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

 

Na području Kantona dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.