Gdje to kao društvo tonemo?

U Zenici u liftu zgrade silovana 11-godišnja djevojčica

13.02.2014. 11:58 0

Jedanaestogodišnja djevojčica silovana je sinoć oko 17:30 sati u zeničkom naselju Lonđa, potvrdio je za zeničke medije glasnogovornik Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona Sanjin Kulenović.

Prema riječima Kulenovića, djevojčica je nakon ovog stravičnog događaja sa povredama prevezena u Kantonalnu bolnicu u Zenici. Uviđaj su obavili dežurni kantonalni tužilac i pripadnici MUP-a ZDK.


Kulenović nije mogao dati više informacija o počinitelju. Kako se navodi, silovatelj je djevojčicu koja se vraćala iz škole silovao u liftu zgrade u kojoj djevojčica stanuje.


U Kantonalnoj bolnici Zenica za je rečeno da je djevojčica zadobila povrede u predjelu genitalija, te da je operisana. Smještena je na odjelu Dječije hirurgije i njeno zdravstveno stanje je stabilno. 

 

Nakon ovog slučaja, a i poslije mnogih drugih u prošlosti, postaviti sebi pitanje 'gdje to kao društvo tonemo?' sasvim je normalno. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.