UBISTVO NA OMERDINOM POLJU: Halida Omerovića ubio sin Edin

8.06.2014. 14:30 0

Kako naš portal www.maglajinfo.com saznaje sinoć se u porodičnoj kući u blizini lipe na Omerdinom Polju dogodila porodična svađa koja je rezultirala fizičkim sukobom u kome je smrtne povrede od sina Edina zadobio Halid Omerović.

Nakon sukoba prema navodima komšija na lice mjesta sinoć su pristigli pripadnici PS Maglaj i Doma Zdravlja koji su konstatovali smrt kod Halida Omerovića kojeg je sin Edin nakon porodične svađe nekoliko puta udario šakama u glavu.

 

Nesretni Omerović je nakon sinovljevih batina preminuo najvjerovatnije od izljeva krvi u mozak. Prema riječima komšija, Edin je bio sklon  narkoticima, a otac alkoholu, tako da su svađe među njima dvojicom bile skoro svakodnevne.

 

Gotovo do ranih poslijepodnevnih sati danas trajao je uviđaj kojem su osim istražitelja Policijske stanice Maglaj, prisustvovali i ljekar mrtvozornik, te dežurni kantonalni tužilac Dževad Zahirović.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.