maglajinfo.com
vijesti crna hronika 6137

Uhapšen na aerodromu: Traži ga pet sudova u BiH i PS Maglaj

13.06.2017. 16:35 0

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo 13. juna 2017. godine na letu iz Kelna lišili su slobode A.Š. (1986.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim raspisano šest potraga.

Državljanina BiH potražuju Općinski sud u Kiseljaku, Općinski sud u Zavidovićima, Općinski sud u Živinicama, Općinski sud u Travniku, Općinski sud u Zenici te Policijska stanica Maglaj zbog krivičnih djela „teška krađa“ i „krađa“. A.Š. bit će predat nadležnom organu.

Službenici JGP Trebinje 13.6.2017. lišili su slobode M.S. (1987.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnog djela „krađa“. Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na MGP Zupci i predata službenicima Policijske uprave Trebinje MUPRS-a.

Dan ranije, 12.6.2017. pri ulasku u BiH na MGP Rača lišen je slobode J.M. (1981.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog krivičnog djela „nasilničko ponašanje“. Službenici JGP Bijeljina predali su bh. državljanina pripadnicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskom kantonu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.