Bilten MUP-a ZDK

Ukradeni automobil ispred tržnog centra, maglajska policija pronašla istu večer

3.08.2015. 09:51 0

U toku noći sa subote na nedjelju, sa platou tržnog centra u Maglaju, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila.

U toku noći 31.07/ 01.08.2015. godine, sa platou tržnog centra u Maglaju, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke "Ford Escort", registarskih oznaka E48-O-151, vlasništvo G.N. iz Maglaja. Od strane službenika uniformisane policije, u ulici Sulejmana Omerovića Cara, pronađeno je otuđeno vozilo.

Noć prije, 01.08.2015. godine, oko 20,25 sati, u Maglaju, u ulici Viteška, u sportskoj kladionici "Sport plus", od strane lica B. A., rođen 1979. godine, iz Maglaja, izvršeno je oštećenje tuđe stvari razbijanjem tv prijemnika marke "LG". Policijski službenici su istog lišili slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje.

Uviđaj su izvršili istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.