maglajinfo.com
vijesti crna hronika 2358

Kriminalcima ništa nije sveto

Nova krađa na području općine Maglaj: Ukradeni oluci sa džamije u Moševcu

29.01.2015. 18:45 0

Kako saznaje naš portal jedno ili više nepoznatih lica u noći sa 28. na 29. januar demontirali su i odnijeli dva bakarna oluka dužine 11 metara sa objekta novoizgrađene džamije u Moševcu.

Ovo je u periodu od 13. januara treća krađa prema podacima kojima raspolaže naš portal.  

 

Podsjećamo, u toku noći 22/23.01.2015. godine, u ulici Aleja Ljiljana, općina Maglaj, izvršena je teška krađa u grill vl. Č. E. iz koje je otuđena mikrovalna peć, mašina za sječenje salame i prehrambeni artikli. 

 

U vremenskom periodu od 13.01.2015. do 23.01.2015. godine u mjestu Kosova, općina Maglaj, izvršena je teška krađa u kuću vl. P. F. iz koje je otuđena  garderoba, obuća, jedna komoda i bakarne cijevi. 

 

Krađa u grill, u porodičnu kuću, te krađa oluka sa džamije pokazuju da lokalni kriminalci više ne biraju kako, gdje i na koji način će vršeći nelegalne radnje sebi pribaviti imovinsku korist.  

 

U sve tri gore navedena slučaja pripadnici PS Maglaj obavili su uviđaj, počinioci još nisu pronađeni. 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.