maglajinfo.com
vijesti crna hronika 12460

14-godišnjakinja inicijala A.B.

Usljed strujnog udara u blizini Željezničke stanice u Maglaju teško povrijeđena djevojčica

20.07.2016. 20:50 0

Večeras se iza 20,00 sati u blizini Željezničke stanice u Maglaju dogodila nesreća u kojoj je prilikom strujnog udara teško povrijeđena maloljetna djevojčica.

Prema informacijama sa lica mjesta radi se o 14-godišnjoj djevojčici inicijala A.B. koja je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u stabilnom stanju prevezena na Urgentni blok Kantonalne bolnice u Zenici. 

Kako saznaje portal Maglajinfo.com do strujnog udara je došlo kada se djevojčica iz za sada nepoznatih razloga popela na jedan od vagona prilikom čega je usljed udara zadobila teške tjelesne povrede a opekotine su zahvatile veći dio tijela. 

Na licu mjesta nalaze se pripadnici MUP-a ZDK koji obezbjeđuju lice mjesta i čekaju dolazak istražitelja PS Maglaj koji će izvršiti uviđaj.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.