maglajinfo.com
vijesti crna hronika 1244

Vandalizam: Teška krađa u Gimnaziju, polupana stakla na vratima poslovnice BH Telecoma

16.12.2015. 16:36 0

Prema biltenima MUP-a ZDK proteklih dana u Maglaju izvršeno je nekoliko krivičnih djela.

U periodu 12-14.12.2015. godine, u ulici Aleja ljiljana, izvršena je teška krađa u Gimnaziju „Edhem Mulabdić“, iz koje je otuđen kino projektor. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

U periodu od 12.12. do 15.12.2015. godine, u mjestu Kosova, izvršena je nelegalna sječa 14 stabala oraha. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Dana 15.12.2015. godine, u ulici Aleja ljiljana, lice P.N. iz Maglaja, upotrebom sjekire oštetilo je javnu telefonsku govornicu, te je razbilo četiri stakla na ulaznim vratima „BH Telecom centra“.

U mjestu Jelovac, policijski službenici Policijske stanice Maglaj su navedeno lice lišili slobode i zadržali u službenim prostorijama za zadržavanje, te je na licu mjesta izvršen uviđaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.