maglajinfo.com
vijesti kultura 886

JU Opća Biblioteka za maglajske osnovce organizovala radionicu 'Pričaj mi o ljubavi'

15.02.2014. 16:33 0

JU Opća Biblioteka Maglaj nastavlja sa pozitivnim trendom održavanja dobre komunikacije sa maglajskim osnovcima i srednjoškolcima. Povodom svjetskog Dana zaljubljenih JU Biblioteka organizovala je edukativno - zabavnu radionicu u kojoj su učestvovali maglajski osnovci.

JU Opća Biblioteka Maglaj poznata je maglajskom ruralnom i gradskom području kao Ustanova koja redovno organizuje razne kulturne, edukativne i zabavne sadržaje za osnovce i srednjoškolce, kao i za ostalo građanstvo. Pored navedenih aktivnosti Biblioteka je i organizator mnogobrojnih konkursa, onih literarnih i likovnih putem kojih osnovci i srednjoškolci mogu izraziti svoje kreativne i vještine pisanja.

 

Ovoga puta maglajska Biblioteka organizovala je edukativno - zabavnu radionicu u kojoj su učestvovali učenici sedmih i osmih razreda Osnovne Škole 'Maglaj' i 'Prve Osnovne Škole', a tema je povodom 14. februara, Dana Zaljubljenih bila simbolična 'Pričaj mi o ljubavi'.

 

Nakon što se direktorica Biblioteke Nina Salkić obratila i iskazala riječi dobrodošlice maglajskim osnovcima, oni su se 'bacili' na posao te su sve svoje ideje i razmišljenja o ljubavi pretočili na dva velika panoa koji su rezultat njihovih, i samo njihovih kreativnih i kognitivnih sposobnosti.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.