maglajinfo.com
vijesti kultura 356

Čitam ti ono što volim

Zanimljiv konkurs JU Opća biblioteka Maglaj: Snimite kratki video i osvojite nagradu

1.04.2020. 19:15 0

Nastojeći animirati sve generacije da aktivno provode vrijeme u izolaciji, te ih podstaći da se okrenu knjizi koja predstavlja jedinstven izvor znanja, informacija, ali je i izvor relaksacije i opuštanja, JU Opća biblioteka Maglaj raspisuje konkurs za najbolje kratke video snimke o temi: ''Čitam ti ono što volim'', saopćeno je iz ove maglajske ustanove.

Snimak ne treba da traje više od 40 sekundi i treba da predstavlja vas kako naglas čitate omiljeni /ili kakav god želite/ književni tekst. Možete odabrati rečenice iz knjiga ili slikovnica za koje smatrate da bi bili zanimljivi i drugima. Na konkursu mogu učestvovati svi, bez obzira na starosnu dob.

Slanjem vašeg videa dajete saglasnost za njegovo objavljivanje na facebook stranici Biblioteke ili u programu RTV Maglaj. Najbolja tri rada bit će nagrađena, kada se za to steknu uslovi.

- Radove slati na facebook JU BIBLIOTEKA MAGLAJ, putem e-maila bibliotekamaglaj@bih.net.ba, ili nam pošaljite link sa vašim video zapisom najkasnije do 7. aprila 2020. godine. Čitajmo zajedno! - navode iz JU Opća biblioteka Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.