Održana promocija zbirke pjesama 'Šapat izgubljenog pjeska' Džeraldine Dine Delić

8.05.2014. 12:51 0

Sinoć je pred nekoliko desetina Maglajlija i Maglajki u Sali OV DK 'Edhem Mulabdić' održana promocija nove zbirke poezije autorice Džeraldine Dine Delić.

Džeraldina Dina Delić je autorica koja živi i radi u našem gradu a do sada je već objavila zbirku pjesama 'Šapat duše' (2011.) i zbirku priča 'Išaret duše' (2012.) Ovo je Džeraldinina treća zbirka koja je promovisana sinoć pred nekoliko desetina Maglajlija i Maglajki u Sali OV, a nazvana je 'Šapat izgubljenog pijeska'.

 

Promotor nove Džeraldinine zbirke bila je osim nje same i gđa. Rašida Muhić, a promociju je sa nekoliko izvedenih numera osvježio Enver Softić. 

 

Pjesme i priče Maglajke Džeraldine objavljivane su u štampanim i elektronskim medijima a  ona je bila učesnik mnogih internacionalnih književnih manifestacija i dobitnica je nekoliko priznanja za poeziju.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.