300 volontera iz Hadžića protekle nedjelje čistilo Maglaj

Volonteri iz Hadžića pomažu Maglaj

26.05.2014. 23:50 0

Protekle nedjelje Maglaj je pohodilo oko 300 vrijednih volontera sa područja općine Hadžići. Ovo je bio drugi radni posjet volontera sa područja Hadžića, odnosno sa područja grada Hadžića i mjesnih zajednica Pazarić i Tarčin.

Pored pomoći u čišćenju Hadžićani su u Maglaj dopremili preko 80 tona razne pomoći. Takođe, grupa „Žene ženama“ u nedjelju je dostavila 180 paketa pomoći namjenjene isključivo ženama. A kako saznajemo, oni sa ovim neće stati, svakodnevno provode akcije prikupljanja pomoći za poplavljena područja.

 

Hadžićani su protekle nedjelje radili na čišćenju JU OŠ "Maglaj" odnosno južnog dijela grada.

 

Prva posjeta dobrovoljne radne brigade sa područja Hadžića koja je brojala oko 140 volontera bila je 21.maja kada je radila na čišćenju Bijele ploče.

 

Pogledajte neke od fotografija koje su zabilježene tokom akcija pomoći Maglaju.

 

Hvala vam prijatelji, Maglaj vam to neće zaboraviti, a kao što naša sugrađanka reče, lijepo je znati da nismo zaboravljeni i prepušteni sami sebi.

 

HVALA HADŽIĆI!

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.