maglajinfo.com
vijesti maglaj 2810

Ahmed Cvrčak pobjednik teniskog turnira za rekreativce u Galovcu

1.08.2017. 14:58 0

Protekli vikend na terenu Sportsko-rekreacijskog centra ''Oaza mira'' Galovac odigran je 3. Teniski turnir za rekreativce.

Brojni zaljubljenici ovog sporta su, u protekla četiri dana, uživali igrajući tenis ali i družeći se na prelijepim sportskim terenima u Galovcu kod Novog Šehera.

U finalnom meču, koji je odigran sinoć (ponedjeljak, 31. 07. 2017.) sastali su se Marin Miličević iz Čustog Brda (Žepče) i Ahmed Cvrčak iz Domislice (Maglaj).

Nakon potpuno izjednačenog rezultata u prva dva seta, više znanja i spretnosti je ipak pokazao Ahmed Cvrčak koji je dobio treći set rezultatom 6:4 te osvojio III. Teniski turnir za rekreativce u Galovcu.

Treće mjesto je pripalo Jasminu Šahinoviću iz Maglaja, a od 4. do 6. mjesta su se plasirali Dražen Jozić i Ivan Spajić iz Žepča te Slaven Perković iz Ponijeva kod Novog Šehera.

Cijela organizacija turnira je protekla u vrlo lijepom i domaćinskom ozračju a organizator turnira, Planinarsko ekološko i sportsko rekreacijsko društvo ''Oaza mira'' Maglaj je, uz diplome, pobjednicima osigurao i prikladne novčane nagrade te pehar za pobjednika.

- Svakako, svoju zahvalnost za pomoć u organizaciji turnira organizator upućuje svim igračima, brojnim posjetiteljima a posebne zahvale upućuje lokalnim maglajsko-žepačkim portalima i radio postajama/stanicama koji su medijski podržali ovaj turnir te i na taj način pomogli u promociji tenisa na našim prostorima - saopćeno je iz SRC ''Oaza mira''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.