maglajinfo.com
vijesti maglaj 1652

Oktobar - Mjesec knjige

Akcija JU Gimnazija ''Edhem Mulabdić'': Donirajte knjigu za školsku biblioteku

8.10.2015. 22:58 0

U okviru obilježavanja mjeseca knjige Gimnazija ''Edhem Mulabdić'' realizovat će u narednom periodu nekoliko aktivnosti s ciljem afirmacije knjige i čitanja.

Iz Gimnazije su najavili kako će raspisati konkurs za literarne i likovne radove, organizovati akciju prikupljanja knjiga pod sloganom – Jedan učenik/profesor, jedna knjiga, a učenici drugih i trećih razreda sa članovima bibliotečke sekcije posjetit će gradsku biblioteku. 

Iz Gimnazije ''Edhem Mulabdić'' posebno su zamolili sve sugrađane da se pridruže akciji prikupljanja knjiga, a učenici će u petak, 9. oktobra 2015. godine biti na tri lokacije u gradu: ispred Konzuma, T-objekata i ispred Eurocentra, te će očekivati pomoć sugrađana u obogaćivanju bibliotečkog fonda koji je stradao u poplavama.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.