maglajinfo.com
vijesti maglaj 1360

Javni poziv za učešće u aktivnosti podizanja zasada malina kroz EU Program za oporavak od poplava

15.09.2015. 12:52 0

Program Evropske unije za oporavak od poplava objavljuje javni poziv za učešće u aktivnosti podizanja zasada malina za fizička lica koja su pretrpila materijalnu štetu u poplavama u maju 2014. godine.

EU Program oporavka od poplava  će dodijeliti bespovratnu pomoć fizičkim osobama sa ciljem oporavka njihove ekonomske situacije u odabranim jedinicama lokalne samouprave kroz podizanje trajnih nasada maline - sorte Miker i Polka.

Prijaviti se mogu fizička lica koja su se bavila ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom te koja žive na  području jedinica lokalne samouprave Maglaj, Odžak, Domaljevac-Šamac, Orašje, Tuzla, Sanski Most, Živinice, Zenica, Srebrenik, Lukavac, Žepče, Bijeljina, Šamac, Doboj, Prijedor, Banja Luka, Modriča, Laktaši, Srbac, Šekovici, Vukosavlje, Donji Žabar, Čelinac, Brčko.

Fizička lica koja ispunjavaju uslove se pozivaju da dostave prijave sa potrebnom dokumentacijom, najkasnije do 28. septembra 2015. godine do 13:00 sati. Sve prijave slati na registry.ba@undp.org ili direktno u urede UNDP-a u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Doboju. 

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tokom perioda podnošenja prijava, podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi, na broj faksa +387 33 552 330 ili e-mail registry.ba@undp.org.

Potpune informacije su dostupne OVDJE.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.