POMOZITE DA VRATIMO U ŽIVOT RASADNIK ZNANJA

Apel za pomoć Gimnaziji Edhem Mulabdić

5.06.2014. 11:06 0

U katastrofalnim poplavama koje su nas pogodile, Gimnazija Edhem Mulabdić i Mješovita srednja škola mnogo su izgubile, od opreme, namještaja, knjiga, bibliotečkog fonda, dokumentacije, arhiva...

Nakon čišćenja prostorija škole i dvorišta u kojem su pomogli brojni volonteri, a kojima su Maglajlije neizmjerno zahvalne, za vraćanje u život našeg rasadnika znanja potrebno je još mnogo truda. Potrebno je faktički sve, od računarske opreme, kancelarijskog materijala, stolova, namještaja.

Kakvo je stanje nakon čišćenje i kje su štešte najbolje možete vidjeti u fotogaleriji.

 

Danas je Gimnazija Edhem Mulabdić uputila APEL ZA POMOĆ svim dobronamjernim ljudima.

 

"Dragi prijatelji ovom prilikom obraćamo vam se u nadi da ćete imati razumijevanja i u skladu sa svojim mogućnostima pomoći 'vraćanje u život' naše škole.

 

S obzirom da su u poplavi stradale sve kancelarije uprave i računovodstva, biblioteka, arhiva i dokumentacija škole, ovom prilikom apelujemo za pomoć u stvarima koje su nam neophodne za rad a to su: telefon-fax, računar, printer i ostali kancelarijski materijal. 

 

UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEMO!" - stoji u apelu za pomoć.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.