Ashar za naš portal: 'Čast mi je biti najbolji sportista mog grada'.

1.03.2014. 00:53 0

Skromni Ashar Čakrama koji je sinoć proglašen za najboljeg sportistu grada Maglaja za 2013. godinu prokomentarisao je kratko za naš portal nagradu i titulu koju je sinoć ponio.

"Prije svega velika je čast za mene što sam ponio titulu najboljeg sportiste grada Maglaja. Trenutak kada su me proglasili za najboljeg sportistu, a nakon što sam stao na pozornicu osjećaj je koji se ne može opisati. Smatram da u ovom našem gradu ima mnogo  sportista koji mogu napraviti velike rezultate. Ove godine ja sam bio taj koji sam bio malo bolji od njih, te sam osvojio ovo priznanje", kazao je Ashar za naš portal. 

 

Još jednom ovim putem izražavamo iskrene čestitke najboljem sportisti našeg grada, te mu želimo mnogo sreće i mnogo uspjeha u budućnosti. Ashare, tvoj Maglaj je uz tebe. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.